header-element.png
2.962 besøgende på Kulturnatten
Dato
17.10.2022

I fredags var det Kulturnat i København – og som altid deltog Naviair, og var også i år at finde inde hos Transportministeriet ved Frederiksholm Kanal.

Arrangementet åbnede klokken 17, og til at starte med var der ikke så mange gæster, men efterhånden som aftenen skred frem, begyndte det at vælte ind med gæster – og da Transportministeriet gjorde status for arrangementet, kunne det berettes, at hele 2.962 gæster havde besøgt ministeriets kulturnat – dog var det nok ikke dem alle sammen, der var inde hos os i Naviair, men det føltes sådan.

En af de deltagende var Louise fra Naviairs rekrutterings-team, og hun sagde om aftenen:

- Vi talte med rigtig mange børn og deres forældre, men hvor de børnene stadig var lidt for unge ift at søge optagelse, men der var stor interesse for faget, og den interesse blev kun større, når de så, at vi havde FlightRadar24 kørende på hele endevæggen. Vi havde også besøg af nogle unge mennesker, der allerede havde uddannelse og job, men som var interesseret i luftfart og var åbne for et eventuelt brancheskift, så jeg er sikker på, at vi kommer til at se ansøgninger fra en del af aftenens gæster senere hen i livet.

I løbet af aftenen passede Louise sammen med Marlene, der også er fra rekrutteringen, også den fælles bod med kaffe og varm kakao, og det var en god mulighed til at reklamere for Naviair.

- Det var drønsjovt at passe boden med kaffe og kakao, for her fik vi talt med enormt mange mennesker, vi fik gjort reklame for Naviair, og fik forklaret hvad det er vi laver. Vi kan igen konstatere, at der ikke er mange, der ved hvad ”Naviair” er og hvad vi laver, men vi fik uddelt rigtig mange nøgleringe med logo, så forhåbentlig har vi skabt noget oplysning på denne måde. Ud over at det var sjovt at passe kaffeboden, gav den tjans os også en kæmpe mulighed for at nå ud til virkelig mange mennesker, så den succes gentager vi gerne, sagde Louise.

Drone-afdelingen var også repræsenteret på Naviairs ”stand” på Kulturnatten. Rasmus var med for første gang, og han havde disse kommentarer:

- Der var få, der kendte til hele vores arbejde med droner, men min opfattelse er, at der er flere, som gik derfra og tænkte på droner på en helt anden måde end før de kom – og at det gav en tryghed i, at der er aktører fra både det offentlige og private, der arbejder med udviklingen af droner.

- Det var også interessant at møde så mange forskellige mennesker, der ikke rigtig havde hørt om Naviair før. Men det har de nu, og det var tydeligt, at vores storskærm med live-tracking af fly var et kæmpe blikfang for mange, uanset hvor meget fly ellers interesserer dem. Mange var rigtig imponerede over mængden af fly, og troede næsten ikke på, at det var et live-billede de så.

Alt i alt var Kulturnatten igen i år en succes - og vi er klar igen næste år - så vi ses igen fredag den 13. oktober 2023.


kn2

kn3

Har du behov for at komme i kontakt med Naviair så klik her
EAN 5798000893375 CVR 26059763
Naviair er ISO 9001:2015 certificeret

Naviair Allé 1 | DK 2770 Kastrup | Telefon: 3247 8000 | Fax: 3247 8800 | presse@naviair.dk